ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΤΖΙΜΑΣ ΑΕΒΕ δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard AMERICAN EXPRESS. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας  τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού δεν εμφανίζεται σε οποιοδήποτε έγγραφο, τιμολόγιο, αντίγραφο λογαριασμού πιστωτικής κάρτας, ή σε οποιαδήποτε άλλη καταχώριση. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός της κάρτας σας δεν κοινοποιείται στην ΤΖΙΜΑΣ ΑΕΒΕ.
Επομένως, κανένας δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του αγοραστή, σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε στη φόρμα παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας.

Το υψηλό επίπεδο ασφαλείας της Υπηρεσίας Alpha e-Pay εξασφαλίζεται από τα κάτωθι:

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Alpha Bank εμποδίζουν σε μη εξουσιοδοτημένους τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.

Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου Alpha e-Pay ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.